Lease

Geen investering, start met een direct rendement!*

Wilt u op dit moment liever niet investeren of liggen uw investeringsprioriteiten ergens anders? Maar wilt u wel flink besparen op uw energierekening??

Dutch Ecolight hanteert een direct rendement model© **, waarbij  de investering betaald wordt uit de reeds verkregen besparing. Een modern win-win model, waardoor er geen twijfel meer is om over te stappen op led verlichting! Sterker nog, U bespaart geld, energie en CO2 zonder risico of investering.

  • Verhoog uw netto inkomsten
  • Start direct zonder investering
  • Ontvang gratis onze LED lampen
  • Uw leasebedrag betaalt u uit de besparing
  • De rest van de besparing is direct rendement!

Hoe werkt het?

Op basis van uw wensen en de resultaten van een uitgebreide inventarisatie leveren wij u de afgesproken verlichting. U kunt kiezen uit operational en financial lease.

Bij operational lease is het een huur(koop) constructie. Bij financial lease is de verlichting direct uw eigendom waarbij u recht heeft op 58% energie-investeringsaftrek en eventueel andere aftrekposten en subsidies. Vanaf het moment dat de verlichting geïnstalleerd is gaat u direct energiekosten besparen. De factuur wordt door de leasemaatschappij aan ons betaald en u betaalt gedurende 3 of 5 jaar een vast maandelijks bedrag aan de leasemaatschappij. Dit bedrag is lager dan de besparing die u per maand realiseert door de nieuwe verlichting. U betaalt als het ware de leasekosten uit de besparing. Na betaling van de laatste termijn geniet u nog jaren van gereduceerde energiekosten. Het voorbeeld hieronder laat een voorbeeld uit de praktijk zien van de besparing die op deze manier wordt gerealiseerd. Het geel gemarkeerde deel is de besparing.

Start direct met besparen!

Contact met Dutch Ecolight!